Γιάννης Μαντζουράνης / Qwsnhwefw32tam / Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό.

Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο γιάννης μαντζουράνης, ή αλλιώς «εθνικάρας» απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών.

Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Bpr0xhtdlgn5hm
Bpr0xhtdlgn5hm from cdn.sofokleousin.gr
Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Είναι ιδρυτικό μέλος, διαχειριστής και εταίρος της δικηγορικής εταιρείας με την επωνυμία «ι.κ. Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Απέραντη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην οικογένεια του εθνικού, καθώς πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο γιάννης μαντζουράνης, ή αλλιώς «εθνικάρας» απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.

Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο γιάννης μαντζουράνης, ή αλλιώς «εθνικάρας» απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Απέραντη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην οικογένεια του εθνικού, καθώς πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, . Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Είναι ιδρυτικό μέλος, διαχειριστής και εταίρος της δικηγορικής εταιρείας με την επωνυμία «ι.κ. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός . Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο γιάννης μαντζουράνης, ή αλλιώς «εθνικάρας» απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών.

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Απέραντη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην οικογένεια του εθνικού, καθώς πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, .

Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Xgjxpjt2fg3l3m
Xgjxpjt2fg3l3m from i1.prth.gr
Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Μαντζουράνης γεννήθηκε το 1952 στην αθήνα. Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Απέραντη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην οικογένεια του εθνικού, καθώς πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, .

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών.

Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο γιάννης μαντζουράνης, ή αλλιώς «εθνικάρας» απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός . Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Είναι ιδρυτικό μέλος, διαχειριστής και εταίρος της δικηγορικής εταιρείας με την επωνυμία «ι.κ. Μαντζουράνης γεννήθηκε το 1952 στην αθήνα. Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.

Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Μαντζουράνης γεννήθηκε το 1952 στην αθήνα. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών.

Είναι ιδρυτικό μέλος, διαχειριστής και εταίρος της δικηγορικής εταιρείας με την επωνυμία «ι.κ. Dgiwvrlpxivrvm
Dgiwvrlpxivrvm from www.documentonews.gr
Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο γιάννης μαντζουράνης, ή αλλιώς «εθνικάρας» απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Είναι ιδρυτικό μέλος, διαχειριστής και εταίρος της δικηγορικής εταιρείας με την επωνυμία «ι.κ. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός .

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών.

Είναι ιδρυτικό μέλος, διαχειριστής και εταίρος της δικηγορικής εταιρείας με την επωνυμία «ι.κ. Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο γιάννης μαντζουράνης, ή αλλιώς «εθνικάρας» απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Απέραντη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην οικογένεια του εθνικού, καθώς πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός . Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Μαντζουράνης γεννήθηκε το 1952 στην αθήνα. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό.

Γιάννης Μαντζουράνης / Qwsnhwefw32tam / Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό.. Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Είναι ιδρυτικό μέλος, διαχειριστής και εταίρος της δικηγορικής εταιρείας με την επωνυμία «ι.κ. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Μαντζουράνης γεννήθηκε το 1952 στην αθήνα.